× بستن تبلیغات
فوریه
5
2018

صمغ کتیرا وخواص رئولوژیکی آن (اثر ph و نمک)

صمغ
صمغ کتیرا
ساختار شیمیائی تراگاکانت
خصوصیات رئولوژیکی کتیرا
گرانروی ظاهری کتیرا
لینک منبع و پست :

صمغ کتیرا وخواص رئولوژیکی آن (اثر ph و نمک)


http://articlefa.sellu.ir/product-227723-صمغ-کتيرا-خواص-رئولوژيکي-آن-اثر-ph-نمک.aspx

پاورپوینت بررسی صمغ کتیرا وخواص رئولوژیکی آن (اثر ph و نمک …

dv11003.emfile.ir/…/پاورپوینت-بررسی-صمغ-کتیرا-وخواص-رئو…

Cached

Translate this pageپاورپوینت صمغ کتیرا وخواص رئولوژیکی آن(اثر phونمک ),دانلود پاورپوینت صمغ کتیرا وخواص رئولوژیکی آن(اثر phونمک ),بررسی پاورپوینت صمغ کتیرا وخواص رئولوژیکی آن,اثر ph و نمک,دانلود بررسی پاورپوینت صمغ کتیرا ,خواص رئولوژیکی ,مقاله نمک,ph.

مقاله صمغ کتیرا و خواص رئولوژیکی آن

bankmaghaleh.ir/مقاله-صمغ-کتیرا-و-خواص-رئولوژیکی-آن/

Cached

Translate this pageعمده ترین مناطق تولید کننده این صمغ، مناطق خشک و کوهستانی ایران و ترکیه است.مهمترین کشور تولید کننده ی آن ایران است که سالانه حدود ۳۰۰ تا ۳۵۰ تن صمغ را صادر می کنند. هدف از این تحقیقات جایگزین کردن صمغ بومی ایران(کتیرا) به جای صمغ های دیگر است و بررسی صمغ کتیرا در PH و نمک های مختلف است. تفاوت در ساختار …

صمغ کتیرا وخواص رئولوژیکی آن (اثر ph و نمک) – index.ogig.ir

index.ogig.ir/صمغ-کتیرا-وخواص-رئولوژیکی-آن-اثر-ph-و-نمک/

Cached

Translate this pageصمغ کتیرا وخواص رئولوژیکی آن (اثر ph و نمک). صمغ صمغ کتیرا ساختار شیمیائی تراگاکانت خصوصیات رئولوژیکی کتیرا گرانروی ظاهری کتیرا. ادامه مطلب. (برای رفتن به سایت اصلی نوشته و یا ارسال دیدگاه بر روی ادامه مطلب کلیک کنید). منبع : آخرین محصولات مکسون. نویسنده : index; تاریخ : ۱۳۹۶/۱۱/۱۳. این نوشته به صورت …

[PDF]بررسی اثر دو گونه صمغ کتیرا بر برخی ویژگی‌های رئولوژیک …

https://nsft.sbmu.ac.ir/article-1-855-fa.pdf

Cached

Similar

Translate this page
by کشتکاران – ‎2012 – ‎Related articles
Jan 30, 2012 – 3. ﭘﺎﻳﻴﺰ. 1391. ، ﺻﻔﺤﺎت. 42-31. ﺑﺮرﺳﻲ اﺛﺮ دو ﮔﻮﻧﻪ ﺻﻤﻎ ﻛﺘﻴﺮا ﺑﺮ ﺑﺮﺧﻲ وﻳﮋﮔﻲ. ﻫﺎي. رﺋﻮﻟﻮژﻳﻚ، ﻓﻴﺰﻳﻜﻲ و ﺣﺴﻲ. ﻧﻮﺷﻴﺪﻧﻲ ﺷﻴﺮ ﺧﺮﻣﺎ. ﻣﺮﻳﻢ ﻛﺸﺘﻜﺎران. 1،. ﻣﺤﻤﺪ اﻣﻴﻦ ﻣﺤﻤﺪي ﻓﺮ. 2. ، ﻏﻼﻣﺤﺴﻴﻦ اﺳﺪي. 3. -1 …. pH. ، ﻧﺴﺒﺖ ﭘﺮوﺗﺌﻴﻦ ﺑﻪ ﭘﻠﻲ. ﺳﺎﻛﺎرﻳﺪ و ﻏﻠﻈﺖ ﻛﻞ ﺗﺄﺛﻴﺮ ﻣﻬﻤﻲ. ﺑﺮ ﺗﺮﻣﻮدﻳﻨﺎﻣﻴﻚ. ﺳﻴﺴﺘﻢ و در ﻧﻬﺎﻳﺖ، وﻳﮋﮔﻲ. ﻫـﺎي ﻋﻤﻠﻜـﺮدي. آن دارﻧــﺪ. ). 15(. ﻣﻄﺎﻟﻌــﺎت ﭘﻴﺸــﻴﻦ ﻧﺸــﺎن داده. اﻧــﺪ ﻛــﻪ. ﭘﻠﻲ. ﺳﺎﻛﺎرﻳﺪ.

اثر phو نمک – فروشگاه تخصصی علمی آموزشی فایل ویکی

filewiki.ir/prod-659612-دانلود+پاورپوینت+صمغ+کتیرا+وخواص+…

Cached

Translate this pageدانلود پاورپوینت صمغ کتیرا وخواص رئولوژیکی آن (اثر phو نمک) … ¨پلی ساکاریدهای خنثی فقط به طور جزئی تحت تاثیر PH قرار می گیرند و هم چنین نمک ها در غلظت کم اثر کمی بر روی آن ها دارند. ¨کتیرا(تراگاکانت)صمغ طبیعی است که از بوته گیاه Astragalus گرفته می شود و بیش از 2000 گونه گیاه دارد.این گیاه در جنوب غربی آسیا …

[PDF]رﺋﻮﻟﻮژﯾﮑﯽ ﻓﯿﺰﯾﮑﯽ و ﻫﺎي ﺰاﻧﺘﺎن ﺑﺮ وﯾﮋﮔﯽ ﮔ داﻧﻪ رﯾﺤﺎن و – پژوهش های علوم و صنایع …

https://ifstrj.um.ac.ir/index.php/food_tech/article/…/12331

Cached

Translate this page
by شمسایی – ‎2015
ﺗﺎرﯾﺦ ﭘﺬﯾﺮش: 14/10/1393. ﭼﮑﯿﺪه. در اﯾﻦ ﺗﺤﻘﯿﻖ، اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺻﻤﻎ ﮔﺰاﻧﺘﺎن و. ﺻﻤﻎ داﻧﻪ رﯾﺤﺎن. ﺑﻪ. ﻋﻨﻮان. ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻦ. ﻫﺎي ﭼﺮﺑﯽ در ﻏﻠﻈﺖ. 45/0. ،. 6/0. و. 75/0. درﺻﺪ. ﺑﺮ ﺧـﻮاص. رﺋﻮﻟﻮژﯾﮑﯽ،. ﭘﺎﯾﺪاري … pH. آن. ﺑـﯿﻦ. 4-6/3. ﺑـﻮده. و. ﻧﺒﺎﯾـﺪ. زا. 1/4. ﺗﺠﺎوز. ﻧﻤﺎﯾﺪ. (. اﺳﺘﺎﻧﺪارد. اﯾﺮان، ﺷﻤﺎره. 2454. ). اﻧﺪازه. ﻗﻄـﺮات. روﻏـﻦ. در. ﻣﺎﯾﻮﻧﺰ. ﺑﻄﻮر. ﻣﺘﻮﺳﻂ. ﺣﺪود. 64/2. ﻣﯿﮑﺮون. اﺳﺖ . اﯾﻦ. ﻗﻄﺮات. ﺑﻪ. وﺳـﯿﻠﻪ. ﯾﮏ. ﻏﺸﺎء. ﻧﺎزك.

[DOC]صمغ کتیرا وخواص رئولوژیکی آن و نمکpH اثر استاد راهنما : جناب آقای …

dl.hieng.ir/…/صمغ%20کتیرا%20وخواص%20رئولوژیکی%20آن%2…

Cached

Translate this pageصمغ کتیرا وخواص رئولوژیکی آن و نمکpH اثر. استاد راهنما : جناب آقای دکتر خورشید پور. ارائه دهنده:هانیه پورمند – دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی علوم و صنایع غذایی. دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین- پیشوا – دانشکده کشاورزی گروه علوم و صنایع غذایی. Email : hanieh632001 @ yahoo .ocm. چکیده. هیدروکلوئیدها خواص کاربردی زیادی …

[PDF]ﻫﺎي رﺋﻮﻟﻮژﻳﻜﻲ و ﭘﺎﻳﺪاري دوغ ي رﻳﺤﺎن ﺑﺮ وﻳﮋﮔﻲ ﺗﺄﺛﻴﺮ ﻣﻮﺳ

jfst.iaus.ac.ir/article_528542_6bcc8f7f4cce4398919b9a9b228980d…

Cached

Translate this pageﺗﺄﺛﻴﺮ ﻣﻮﺳﻴﻼژ داﻧﻪ. ي رﻳﺤﺎن ﺑﺮ وﻳﮋﮔﻲ. ﻫﺎي رﺋﻮﻟﻮژﻳﻜﻲ و ﭘﺎﻳﺪاري دوغ. ﺳﻴﺪ ﺳﻬﻴﻞ اﻣﻴﺮي ﻋﻘﺪاﻳﻲ. *1. ، ﻣﻬﺮان اﻋﻠﻤﻲ. 2. 1. داﻧﺶ آﻣﻮﺧﺘﻪ. ي ﻛﺎرﺷﻨﺎﺳﻲ ارﺷﺪ ﻋﻠﻮم ﺻﻨﺎﻳﻊ ﻏﺬاﻳﻲ. ،. داﻧﺸﮕﺎه ﻋﻠﻮم. ﻛﺸﺎورزي. و ﻣﻨﺎﺑﻊ ﻃﺒﻴﻌﻲ ﮔﺮﮔﺎن …. )2[. ﺑـﺎ اﻓـﺰودن ﺗﻜـﻲ و ﺗﺮﻛﻴﺒـﻲ. ﺻﻤﻎ. ﻫﺎي ﻛﺘﻴﺮا، ﺛﻌﻠﺐ و ﮔﻮار ﺑﻪ دوغ و ﺑﺮرﺳﻲ ﻣﻴـﺰان ﭘﺎﻳـﺪاري آن. ﮔﺰارش ﻛﺮدﻧﺪ ﻛﻪ اﻓﺰودن ﺻﻤﻎ ﺑﻪ دوغ ﻣﻮﺟﺐ ﺗﻐﻴﻴﺮ رﻓﺘـﺎر ﺟﺮﻳـﺎن. آن از ﺣﺎﻟﺖ ﻧﻴﻮﺗﻨﻲ ﺑﻪ ﺣﺎﻟﺖ ﺷﺒﻪ ﭘﻼﺳﺘﻴﻚ ﺷﺪ.

[PDF]خصوصیات کیفی، بافتی و بر اگزوپلی ساکارید تولید کننده آغازگر و …

journals.tabrizu.ac.ir/article_5581_531d42e9a29f4a2c07948b5c76…

Cached

Translate this page
by نبی زاده – ‎2016
Dec 13, 2015 – تاثیر صمغ کتیرا. و آغازگر تولید کننده اگزوپلی ساکارید. ) EPS. ( بر خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و ریزساختاری پنیر چدار کم چرب طی. دوره رسیدن مورد …. بر خواص. رئولوژیکی، عملکردی و حسککی پنیر پرچرب و نیم چرب. چدار طی رسککیدن. بررسککی کردند. و. نشککان داد. ند. که با. افزودن صمغ کتیرا.

[PDF]ﺑﺮرﺳﻰ ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺳﺮﻋﺖ ﭼﺮﺧﺸﻰ، ﻏﻠﻈﺖ و دﻣﺎ ﺑﺮ رﻓﺘﺎر ﺟﺮﯾﺎن ﻣ

jift.irost.ir/article_72_dbe71113313319edd7bac068a51009b2.pdf

Cached

Similar

Translate this page
by سمائی – ‎2014
ﺗﻌﯿﯿﻦ ﺧﻮاص رﺋﻮﻟﻮژﯾﮑﻰ. در ﺻﻨﻌﺖ ﻣﻮاد ﻏﺬاﯾﻰ ﺑﺴﯿﺎر ﺣﺎﺋﺰ اﻫﻤﯿﺖ اﺳﺖ. ﭼﻨﺪﯾﻦ روش. ﺑﺮاى ﺗﻌﯿﯿﻦ وﯾﮋﮔﻰ-ﻫﺎى رﺋﻮﻟﻮژﯾﮑﻰ وﺟﻮد دارد و ﺗﻌﯿﯿﻦ روش. و ﺗﮑﻨﯿﮏ ﻣﻮرد ﻧﻈﺮ ﺑﻪ ﺧﻮاص ﻣﺤﺼﻮل و وﯾﮋﮔﻰ ﻫﺎى ﻋﻤﻠﮑﺮدى … ﻣﻄﺎﻟﻌﻪ ﮔﺮاﻧﺮوى ﻇﺎﻫﺮى ﺻﻤﻎ زدو ﺗﺤﺖ ﺗﺎﺛﯿﺮ ﻏﻠﻈﺖ، دﻣﺎ و. ﻏﻠﻈﺖ ﻧﻤﮏ ﻫﺎى ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺑﺮرﺳﻰ ﺷﺪ. ﮔﺮاﻧﺮوى ﺻﻤﻎ واﺑﺴﺘﻪ. ﺑﺮاﺑﺮ ﺑﺎ pH ﺑﻮد. ﺑﺎﻻ ﺗﺮﯾﻦ ﮔﺮاﻧﺮوى در pH ﺑﻪ ﺗﻐﯿﯿﺮات دﻣﺎ و. 7/2 و دﻣﺎى 24 درﺟﻪ ى ﺳﺎﻧﺘﻰ ﮔﺮاد ﺣﺎﺻﻞ …

آشنایی با صمغ ها و انواع آنها | Fooda.ir

fooda.ir › مقالات

Cached

Similar

Translate this pageFeb 15, 2015 – ماهیت مولکول ها تا حد زیادی بر روی خواص صمغ ها تاثیر می گذارد. … پلی ساکارید های خنثی فقط به صورت جزئی بوسیله تغییر PH تحت تاثیر قرار می گیرند و همچنین نمک ها در غلظت کم اثر کمی بر روی آنها دارد. ….. صمغ کتیرا به دلیل ترکیبی از خواص کاری که در خود دارد، در محدوده وسیعی از مواد غذایی به کار می رود.

[PDF]اصل مقاله

jftn.srbiau.ac.ir/article_1239_26c96307fd91d18532175f0cdfec623…

Cached

Similar

Translate this page
by میزانی – ‎2012
Sep 2, 2009 – ﭼﻜﻴﺪه. ﻣﻘﺪﻣﻪ. : ﺳﺲ ﻣﺎﻳﻮﻧﺰ ﻳﻜﻲ از ﭘﺮ ﻣﺼﺮف. ﺗﺮﻳﻦ ﺳﺲ. ﻫﺎي ﻣﻮرد اﺳﺘﻔﺎده در دﻧﻴﺎ اﺳﺖ و در ﺻﻨﻌﺖ ﺑﻪ ﻣﻨﻈﻮر ﭘﺎﻳﺪارﺳﺎزي آن از ﺻﻤﻎ. ﻫﺎ اﺳﺘﻔﺎده. ﻣﻲ. ﮔﺮدد . ﻫﺪف از اﻳﻦ ﭘﮋوﻫﺶ ﺑﺮرﺳﻲ ﺗﺄﺛﻴﺮ ﻛﺎرﺑﺮد. ﺗﻮأم. ﻣﻘﺎدﻳﺮ ﻣﺨﺘﻠﻒ دو ﺻﻤﻎ ﻛﺘﻴﺮاي ﭘﻮﻟﻜﻲ و ﻛﻴﺘﻮزان ﺑﺮ رﻓﺘﺎر رﺋﻮﻟﻮژﻳﻜﻲ ﻧﻤﻮﻧﻪ. ﻫﺎي. ﺳﺲ ﻣﺎﻳﻮﻧﺰ ﺑﻮد ﻛﻪ ﺑﺎ ﻧﻤﻮﻧﻪ ﺷﺎﻫﺪ داراي ﮔﺰاﻧﺘﺎن و ﮔﻮآر ﻣﻘﺎﻳﺴﻪ ﮔﺮدﻳﺪ . ﻣﻮاد و روش. ﻫﺎ: ﻧﻤﻮﻧﻪ. ﻫﺎي ﻣﺎﻳﻮﻧﺰ ﺷﺎﻣﻞ ﻏﻠﻈﺖ. ﻫﺎي ﻣﺨﺘﻠﻒ …

[PDF]ﭘﻨﯿﺮ ﻟﯿﻘﻮان و ﺑﺎﻓﺘﯽ ﺑﺮ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻓﯿﺰﯾﮑﻮﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ اﺛﺮ – نشریه پژوهش و نوآوری در علوم و …

https://journals.rifst.ac.ir/download?hash…

Cached

Translate this pageMar 1, 2017 – ﮔﺮم ﺻﻤﻎ در ﮐﯿﻠﻮﮔﺮم ﺷﯿﺮ ﻣﺼﺮﻓﯽ. ﺑﺮ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻓﯿﺰﯾﮑﻮﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ. (رﻃﻮﺑﺖ، ﺧﺎﮐﺴﺘﺮ،. pH. ،. ﻧﻤﮏ، ﭼﺮﺑﯽ و ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ)، رﻧﮓ و. ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﺑﺎﻓﺘﯽ ﭘﻨﯿﺮ ﻟﯿﻘﻮان. ﻃﯽ. 90. روز دور. ة. رﺳﯿﺪن (روزﻫﺎي. ،0. 15 …. ﺷﻮد. ﻫﻤﭽﻨﯿﻦ، اﻓﺰودن ﺻﻤﻎ ﮐﺘﯿﺮا ﺑﻪ. ﭘﻨﯿﺮ ﺑﺎﻋﺚ اﻓﺰاﯾﺶ ﻣﻘﺪار رﻃﻮﺑﺖ. و ﺑﻬﺒﻮد ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت. ﺣﺴﯽ ﻣﯽ. ﮔﺮدد . Cooke. و ﻫﻤﮑﺎران (. 2013. ) اﺛﺮ ﺻﻤﻎ ﮐﺘﯿﺮا ﺑﺮ. ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت رﺋﻮﻟﻮژﯾﮑﯽ و ﻋﻤ. ﻠﮑﺮدي ﭘﻨﯿﺮ.

تحقیق صمغ کتیرا و خواص رئولوژیکی آن

bankmaghale.ir/تحقیق-صمغ-کتیرا-و-خواص-رئولوژیکی-آن/

Cached

Similar

Translate this pageتحقیق صمغ کتیرا وخواص رئولوژیکی آن مربوطه به صورت فایل ورد word و قابل ویرایش می باشد و دارای ۳۱ صفحه است . بلافاصله بعد از پرداخت و خرید لینک دانلود تحقیق صمغ کتیرا وخواص رئولوژیکی آن نمایش داده می شود، علاوه بر آن لینک مقاله مربوطه به ایمیل شما نیز ارسال می گردد …

استخراج و بررسی خواص رئولوژیکی و ساختار شیمیایی هیدروکلوئید …

https://ganj.irandoc.ac.ir/articles/497279

Cached

Similar

Translate this pageهمچنین ویسکوزیته محلول ها وابسته به pH بود و میزان ویسکوزیته با افزایش pH از ناحیه اسیدی به قلیایی، افزایش یافت. ویسکوزیته ذاتی صمغ پیسیلیوم، معادل مقدار ml/g 581 بدست آمد. برای مشخص کردن تاثیر قدرت یونی و نوع یون بر خصوصیات رئولوژیکی صمغ پیسیلیوم، رفتار جریان صمغ بعنوان تابعی از pH، نوع نمک و …

[PDF]و زاﻧﺘﺎن ﺑﺮ ( ) ﻫﺎي ﻗﺪوﻣﻪ ﺷﻬﺮي اﺛﺮ ﺻﻤﻎ Leidium perfoliatum ﻫﺎي رﺋﻮﻟﻮ

fsct.modares.ac.ir/article_13970_d9f8731281b3165595b94bc054a…

Cached

Similar

Translate this page
by باقری – ‎2016 – ‎Related articles
Aug 17, 2014 – اﺛﺮ ﺻﻤﻎ. ﻫﺎي ﻗﺪوﻣﻪ ﺷﻬﺮي. (. Leidium perfoliatum. ) و زاﻧﺘﺎن ﺑﺮ. وﻳﮋﮔﻲ. ﻫﺎي رﺋﻮﻟﻮژﻳﻜﻲ ﺧﻤﻴﺮ و ﻛﻴﻔﻴﺖ ﻧﺎن ﻗﺎﻟﺒﻲ ﺗﻬﻴﻪ ﺷﺪه از آرد ﮔﻨﺪم. ﻫﺎدي ﺑﺎﻗﺮي. 1. ، آرش ﻛﻮﭼﻜﻲ. *2. ، ﻣﺤﺒﺖ ﻣﺤﺒﻲ. 2. -1 …. ﻫﺪف از اﻳﻦ. ﭘﮋوﻫﺶ. ،. ﺑﺮرﺳﻲ. اﻣﻜﺎن ﺑﻪ ﻛﺎرﮔﻴﺮي ﺻﻤﻎ ﻗﺪوﻣﻪ ﺷﻬﺮي ﺑﻪ. ﻋﻨﻮان ﻳﻚ ﺗﺮﻛﻴﺐ. ﺑﻬﺒﻮد. دﻫﻨﺪه. ﺧﻮاص رﺋﻮﻟﻮژﻳﻜﻲ ﺧﻤ. ﻴﺮ آرد. ﮔﻨﺪم و ﻛﻴﻔﻴﺖ ﻧﻬﺎﻳﻲ ﻧﺎن ﺣﺎﺻﻞ. ، از ﻃﺮﻳﻖ ﺑﺮرﺳﻲ ﭘﺎراﻣﺘﺮ ﻫﺎي. ﻤﻛ. ﻲ و ﻛ.

تاثیر صمغ ها بر خواص رئولوژیکی و فیزیکوشیمیایی خمیر و نان …

iran-coldstorage.blogsky.com/1395/10/01/post-11/

Cached

Similar

Translate this pageتاثیر صمغ ها بر خواص رئولوژیکی و فیزیکوشیمیایی خمیر و نان ….. حضور یا عدم حضور مواد نگهدارنده، ،PH ، فاکتورهای مهم بر رشد میکروارگانیسمها شامل رطوبت، دما …. ترشحی: کتیرا و عربی میکروبی: دکستران، گزانتان، ژلان جلبکی: کاراگینان،آگار سنتزی: متیل سلولز، کربوکسی متیل سلولز -1-1-13 صمغ عربی

معاونت غذا و دارو – کاربرد صمغ ها در پایداری دوغ

www.gums.ac.ir/fdo/Page.aspx?mID=6625&id=194&Page…

Cached

Similar

Translate this pageJul 21, 2012 – البته ذکر این نکته هم ضروری است که عوامل متعددی مانند درصد ماده خشک ، چربی ، نمک ، همگن کردن و حضور یا عدم حضور پلی ساکارید های خارج سلولی روی رفتار جریانی و ویژگی های رئولوژیکی دوغ تاثیر دارند. بررسی اثرات افزودن تکی صمغ ها نشان داد که استفاده از غلظت های بالا ، صمغ کتیرا ، فرایند حرارتی و دمای …

[PDF]ﻣﺎﻟﺘﻮدﻛﺴﺘﺮﻳﻦ و ﻛﺘﻴﺮا ﺻﻤﻎ از اﺳﺘﻔﺎده ﻗﺎﺑﻠﻴﺖ ﺳﻨﺠﻲ اﻣﻜ – دانشگاه علوم كشاورزي و منابع …

ejfpp.gau.ac.ir/article_866_478a26170b6fdea7a761df0383fe7054….

Cached

Similar

Translate this pageﻧﻮع و ﻏﻠﻈﺖ ﺻﻤﻎ. ﻛﺘﻴﺮا ﺗﺄﺛﻴﺮ ﻣﻌﻨﻲ. داري ﺑﺮ وﻳﮋﮔﻲ. ﻫﺎي رﺋﻮﻟﻮژﻳﻜﻲ ﺑ. ﻪ. دﺳﺖ آﻣﺪه از آزﻣﻮن ﻧﻮﺳﺎﻧﻲ داﺷﺖ . ]7[. ﺑﺮرﺳﻲ. ﻣﻨﺎﺑﻊ. ﻣﺨﺘﻠﻒ. ﻧﺸﺎن. داد. ﻛﻪ. ﺗﺎﻛﻨﻮن. ﭘﮋوﻫﺸﻲ. در. ﺧﺼﻮص. ﺄﺗ. ﺛﻴﺮ. اﺳﺘﻔﺎده. از. ﺻﻤﻎ. ﻛﺘﻴﺮا. ﺑﻪ … رﻃﻮﺑﺖ. ﻧﮕﻬﺪاري. ﮔﺮدﻳﺪ . ﺗﻬﻴﻪ. ﻣﺎﻳﻮﻧﺰ. :ﺑﻪ. ﻣﻨﻈﻮر. ﺗﻬﻴﻪ. ﻧﻤﻮﻧﻪ. ﻫﺎي. ﺳﺲ. ﻣﺎﻳﻮﻧﺰ. ﻛﻢ. ﭼﺮب. اﺑﺘﺪا. آب،. ﻣﻮاد. ﭘﻮدري. (. ﺷﺎﻣﻞ. ﻧﻤﻚ،. ﺷﻜﺮ،. ادوﻳﻪ. ﺟﺎت. ،. ﺻﻤﻎ. ﻛﺘﻴﺮا. ، ﺻﻤﻎ زاﻧﺘﺎن. و. ﻣﺎﻟﺘﻮدﻛﺴﺘﺮﻳﻦ. و). ﺗﺨﻢ. ﻣﺮغ.

صمغ و انواع آن – طبیب دارو

tabibdaru.com/page90528.htm

Cached

Translate this pagecatira,katira,samgh,resin,gums,samq,صمغ،موسیلاژ،انواع،طبیعی،نباتی،گیاهی،خرید،فروش،تولیدکننده،صمغ گیاهی،صمغ نباتی،انواع صمغ ها،صمغ کتیرا،صمغ گوار،صمغ عربی،صمغ گزانتان،موسیلاژ ها، موسیلاژ به دانه،موسیلاژ ختمی،موسیلاژ اسفرزه، … ۱)خنثی: کمتر تحت تاثیر و نمک قرار می گیرند مانند خرنوب و گوار و گزانتان.

سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی – Symposia.ir

https://www.symposia.ir/GHOCHANFOOD03

Cached

Translate this pageفراخوان ارسال مقاله سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان.

پاورپوینت – 1 – فروشگاه پارسا وبلاگ – رز بلاگ

parsaweblog.rozblog.com/tag/پاورپوینت/page/1
دانلود پاورپوینت صمغ کتیرا و خواص رئولوژیکی آن اثر ph و نمک … پاورپوینت ماشینکاری با جت آب و ذرات ساینده AWJM | eli eli.banooart.ir/c360847powerpoint ذخیره شده ۲۲ اسفند ۱۳۹۵ ه‍.ش. – مرکز پاورپوینت بانو، اولین پایگاه معتبر و پشتیبان ارائه دهنده فایل های … پاورپوینت بررسی صمغ کتیرا وخواص رئولوژیکی آن (اثر …

صمغ ها (Gums): – دانش روز | دانش روز

www.hkousha.com/صنایع/دانش-روز/…/660-صمغ-ها-gums.html

Cached

Similar

Translate this pageMay 24, 2015 – پلی ساکارید های خنثی فقط به صورت جزئی بوسیله تغییر PH تحت تاثیر قرار می گیرند و همچنین نمک ها در غلظت کم اثر کمی بر روی آنها دارد. غلظت بالای نمک ممکن است منجر به جدا سازی آب پیوسته و رسوب پلی ساکارید شود. تعدادی از پلی ساکارید ها دارای زنجیره های مستقیم دراز با انشعابات کوتاه هستند.

پاورپوینت درباره صمغ کتیرا وخواص رئولوژیکی آن – sbnet

sbnet.ir/پاورپوینت-درباره-صمغ-کتیرا-وخواص-رئول-2/238772

Cached

Translate this page… تحت تاثیر PH قرار می گیرند و هم چنین نمک ها در غلظت کم اثر کمی بر روی آن ها دارند کتیرا ¨کتیرا(تراگاکانت)صمغ طبیعی است که از بوته گیاه Astragalus گرفته می شود و بیش از 2000 گونه گیاه دارد.این گیاه در جنوب غر … دریافت فایل · image_pdf فایل توضیحات. برچسب‌هاپاورپوینت درباره صمغ کتیرا وخواص رئولوژیکی آن, …

مقالات پذيرفته شده به عنوان پوستر :: اولين همايش ملي ميان وعده هاي غذايي …

www.acecr-congress.ir/index.php?module=htmlpages&func…

Cached

Translate this pageبررسي تاثيرروغن مغز بنه، مواد صابوني ناشونده روغن مغز بنه و کاهش pH بر ميزان کاهش اکريل آميد خلال سيب زميني طي فرآيند سرخ کردن عميق. 106. بررسي تاثير اختلاط ….. تاثير اينولين و فروکتواليگوساکاريدها بر روي ، خواص رئولوژيکي و بافتي حسي فرآورده هاي نانوايي و نقش آنها در کنترل وزن. 585. بررسي جايگزيني رنگ …

صمغ گوار

www.irannajo.com/scan/GUM.htm

Cached

Similar

Translate this pageصمغ گوار. نویسنده: سرکار خانم ویشگاهی همکار بخش آزمایشگاه کنترل که مدتی نیز بعنوان جانشین مسئول فنی بخش بهداشتی ایفا وظیفه نموده اند. تاريخچه ….. اين دسته از گوارها به علت خواص ضد تحريك پذيري وبي اثر نمودن اثرات سوء سورفكتانتهاي آنيونيك كه با افزايش PH باعث آسيب ديدن پوست مي شوند مورد توجه خاصي قرار …

دانلود پاورپوینت آموزش نرم افزارLINDO – واتر بلاگ

rouya.waterblog.ir/postid615181.html

Cached

Translate this pageقیمت 6000 تومان. توضیحات دانلود · پاورپوینت غذاهای عملگر. پاورپوینت غذاهای عملگر. قیمت 5000 تومان. توضیحات دانلود · صمغ کتیرا وخواص رئولوژیکی آن (اثر ph و نمک). صمغ کتیرا وخواص رئولوژیکی آن (اثر ph و نمک). قیمت 5000 تومان. توضیحات دانلود · صفحات فشرده چوبی و کاربرد های آن. صفحات فشرده چوبی و کاربرد های آن.

مشاهده مقالات سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی در بانک تخصصی مقالات

https://www.callforpapers.ir › … › مقالات علمی کنفرانس

Cached

Translate this pageFeb 9, 2015 – مقايسه ي اثر كلريد پتاسيم به عنوان جايگزين نمك كلريدسديم بر خواص حسي دو محصول خيارشور و كلم شور · رنگدانه هاي روغن … ارزيابي ميزان جذب روغن ناگت گوشت سرخ شده به روش عميق تحت تاثير: افزودن آرد لوبيا قرمز، صمغ كتيرا، دما و زمان … تأثير استفاده از عصاره گياه گلپر بر ميزان pH و اسيديته سس مايونز

آشنایی با صمغ ها و انواع آنها – مواد اولیه شیمیایی

آشنایی با صمغ ها و انواع آنها

Cached

Translate this pageپلی ساکارید های خنثی فقط به صورت جزئی بوسیله تغییر PH تحت تاثیر قرار می گیرند و همچنین نمک ها در غلظت کم اثر کمی بر روی آنها دارد. غلظت بالای نمک ممکن است منجر به …. صمغ عربی از ساقه های گیاهی به نام آکاسیا گرفته می شود ترکیبات تشکیل دهنده صمغ عربی و کتیرا تا حدودی مشابه هم می باشد. از نظر ترکیبات شیمیایی …

[PDF]ﻋﻨﻮان ﻣﻘﺎﻟﻪ ﮐﺪ ﻣﻘﺎﻟﻪ ردﯾﻒ ﺗﻠﺨﯽ زداﯾﯽ ازﭘﺴﻤﺎﻧﺪ ﻫﺎي ﻣﺮ

www.iautorbat.com/images/code_maghalat.pdf

Cached

Similar

Translate this pageﺑﺮرﺳﯽ ﺗﺎﺛﯿﺮ اﻓﺰودن. ﻧﻤﮏ. ﻣﻨﮕﻨﺰ. ﺑﺮ روي رﺷﺪ. ﺑﺎﮐﺘﺮﯾﻬﺎي ﻣﺎﺳﺖ. 9314144. 45. ﻣﺮوري ﺑﺮﮐﺎرﺑﺮد ﺑﺴﺘﻪ ﺑﻨﺪي ﻫﻮﺷﻤﻨﺪ در ﺻﻨﺎﯾﻊ ﻏﺬاﯾﯽ. 9314145. 46. ﺑﺮرﺳﯽ ﻓﺮاﯾﻨﺪاﻧﺠﻤﺎدﻣﻮادﻏﺬاﯾﯽ ازدوﺟﻨﺒﻪ ﺗﺮﻣﻮدﯾﻨﺎﻣﯿﮑﯽ. وﺳﯿﻨﺘﯿﮑﯽ. 9314146 … ﻫﺎي رﺋﻮﻟﻮژﯾﮑﯽ دوغ. 9314154. 55. ﺗﺎﺛﯿﺮ اﻓﺰودن ﺗﺮﮐﯿﺒﯽ ﺻﻤﻎ ﻫﺎي ژﻻن، ﮐﺘﯿﺮا و ﭘﮑﺘﯿﻦ ﺑﺎ. ﻣﺘﻮﮐﺴﯿﻞ ﺑﺎﻻ ﺑﺮ ﺧﻮاص ﻓﯿﺰﯾﮑﻮﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ارﮔﺎﻧﻮﻟﭙﺘﯿﮑﯽ. دوغ. 9314155. 56. ﺗﺎﺛﯿﺮ اﻓﺰودن اﺳﺎﻧﺲ زﯾﺮه.

بررسي خواص رئولوژيكي دسر هاي شيري(مطالب استاد) – دانشگاه علوم و …

labaniatazedo.blogfa.com/…/بررسي-خواص-رئولوژيكي-دسر-هاي-ش…

Cached

Similar

Translate this pageOct 22, 2012 – دانشگاه علوم و تحقیقات تهران – بررسي خواص رئولوژيكي دسر هاي شيري(مطالب استاد) – آزمایشگاه لبنی 2 – دانشگاه علوم و تحقیقات تهران. … متیل سلولز وهیدروکسیل پروپیلن متیل سلولز: که ویسکوزیته آن با دما افزایش می یابد و ممکن است ژله ای شدمن اتفاق بیفتد اما این صمغ ها تحت تاثیر pH یا الکترولیت ها قرار …

[XLS]صمغ دانه ریحان – دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت ا… آملی

www.iauamol.ac.ir/…/25زمانبدی%20دفاع%20دانشکده%20صنایع%…

Cached

Similar

Translate this page28, راضیه پاژوند, صنایع غذایی, 93/06/19, 14, خاورپور, قربانی, علیمی, بررسی تاثیر جایگزینی روغن کنجد با چربی بر خواص رئولوژیکی سس مایونز … 53, سمانه سیر, صنایع غذایی, 93/6/25, 12, گلستان, بهرام, جوادیان, بررسی اثر افزودن اسانس گشنیز و صمغ کتیرا بر روی فیله ی ماهی قزل آلای رنگین کمان در شرایط سرد.

رزومه – زهرا امام جمعه

https://rtis2.ut.ac.ir/cv/emamj

Cached

Similar

Translate this page”بررسی اثر دما pH غلظت نمک و نور بر تولید کاروتنوئید باکتری Dietzia natronolimnaea HS – 1 در سیستم های Batch. …. “فیلم های بر پایه زیست پلیمر پلی (لاکتیک اسید: اثر نانوذرات خاک رس و سلولوز بر خواص فیزیکی مکانیکی و ساختاری.” علوم و … “بررسی مدلهای مختلف رئولوژیک در سوسپانسیونهای حاوی صمغ کتیرا.” پژوهش …

صمغ دانه بالنگو – ریحان گام پارسیان

www.farcolloid.ir/?page_id=1103

Cached

Translate this pageخاصیت غلیظ کنندگی قوی صمغ دانه بالنگو قابل قیاس با صمغ کتیرا و بالاتر از صمغ های کربوکسی متیل سلولز (CMC) و سدیم آلژینات است. رفتار رئولوژیکی محلول های صمغ دانه بالنگو به شدت تحت تاثیر غلظت و نوع قند و نمک، و همچنین دما و pH قرار گرفته، این گونه که برهمکنش های سینرژیستی میان صمغ دانه بالنگو و قندهای …

مجله علوم و صنايع غذايي ايران، شماره 37 – Magiran

www.magiran.com/magtoc.asp?mgID=1543&Number=37

Cached

Similar

Translate this pageارزيابي فاكتورهاي موثر بر خواص مكانيكي، كدورت و نفوذ پذيري نسبت به بخار آب فيلم هاي خوراكي بر پايه صمغ تراگاكانت با استفاده از روش پاسخ سطح مريم رضائي تقي آبادي، ندا مفتون آزاد صص 123-134 چکيده مشاهده متن [PDF 524KB]. فرمولاسيون امولسيون پوشش/فيلم هاي خوراكي با استفاده از صمغ كتيرا (تراگاكانت) بعنوان ماده …

دانلود پاورپوینت آموزش نرم افزارLINDO :: زندگی زیباست اما شهادت زیباتر

rouya.blog.ir/post/دانلود-پاورپوینت-آموزش-نرم-افزارLINDO

Cached

Translate this pageقیمت 6000 تومان. توضیحات دانلود · پاورپوینت غذاهای عملگر. پاورپوینت غذاهای عملگر. قیمت 5000 تومان. توضیحات دانلود · صمغ کتیرا وخواص رئولوژیکی آن (اثر ph و نمک). صمغ کتیرا وخواص رئولوژیکی آن (اثر ph و نمک). قیمت 5000 تومان. توضیحات دانلود · صفحات فشرده چوبی و کاربرد های آن. صفحات فشرده چوبی و کاربرد های آن.

شرکت مهندسی و بازرگانی آرمان نو – مقالات

www.armaneno.com/مقالات

Cached

Translate this pageدر یکی از فرآیند ثبت شده، حذف مرحله چداری شدن میباشد که به جای آن لخته دانهای پنیر در آب گرم غرقاب میشود تا PH آن به 2/5 برسد. در آخرین ….. تاثیر میزان نمک در پنیر موزارلا روی بافت آن توسط Cerantes و همکاران مورد تحقیق و بررسی قرار گرفت. استحکام … ماهیت مولکولها تا حد زیادی بر روی خواص صمغها تاثیر میگذارد. مولکولهای …

مقالات فارسی صنایع غذایی [آرشیو] – سایت علمی دانشجویان ایران

www.daneshju.ir/forum/archive/index.php/t-148272.html

Cached

Similar

Translate this page
Jan 6, 2012 – 84 posts – ‎6 authors
sinsinate. 2012/03/30, 12:01. اثر مکمل های پروتئین های اب پنیر تغلیظ شده و کازئین هیدرولیز شده بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست پروبیوتیک …. 2012/07/18, 00:05. بررسی اثر صمغ هاي دانه قدومه شیرازي(Alyssum homolocarpum) و گزانتان بر خواص رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان حاصل از آرد گندم …

بسته جامع پایدارسازی و بهبود کیفیت محصولات لبنی | سرزمین دانش

sarzamindanesh.ir/sd2430-پایدارسازی-بهبود-کیفیت-محصولات-ل…

Cached

Similar

Translate this pageصمغ لوبیای خرنوب جزو گالاکتومانانها بوده و از آنجایی که این صمغ در دستهی صمغهای غیرجاذب قرار دارد؛ لذا، با افزایش گرانروی فاز پیوسته مانع دوفاز شدن میشود. همچنین، اثر تشدیدی آن با سایر هیدروکلوئیدها گزارش شده است ( ۲ و ۵). کتیرا صمغی است که مرغوب ترین نوع آن در ایران تولید میگردد. این صمغ از لحاظ شیمیایی از دو بخش …

نشریه شیمی و مهندسی شیمی ایران – مقالات آماده انتشار

www.nsmsi.ir/?_action=press&issue=-1&_is=مقالات…

Cached

Translate this pageبررسی تغییرات تراوایی به دلیل رسوب نمک در فرایند ترسیب گاز دی اکسید کربن. مقالات آماده … مروری بر صمغ کتیرا و استفاده از آن در زیست‌پزشکی. مقالات آماده … تهیه، شناسایی، خواص ضدتومور، برهمکنش با DNA و تأثیر بار الکتریکی موجود روی نسبتهای مولی مختلف کمپلکسهای (Pd(II):Zn(II در “ترکیب درمانی” آنها. مقالات آماده …

درباره نویسنده:

فرستادن دیدگاه

نوشته‌های تازه

× بستن تبلیغات